Hvis du i øjeblikket er syg, kan du stadig booste dit immunforsvar?

Svaret på dette spørgsmål er, at du stadig kan booste dit immunforsvar, hvis du allerede er syg. Når som helst er det rigtige tidspunkt at booste dit immunforsvar. Nogle mennesker vil føle, at hvis de allerede er syge, så er det spild af tid at styrke deres immunforsvar. Men dette er ikke en god holdning, da du skal gøre alt, hvad du kan, for at hjælpe dit immunsystem med at gøre dig bedre,


Fortsæt med at følge din nuværende immunforsvarsforstærkende praksis

Hvis du har etableret nogle gode metoder til at styrke immunforsvaret, så fortsæt med disse, når du er syg. Dette omfatter opretholdelse af god hygiejne og forblive på din sunde kost. Hvis træning er en del af din immunstyrkende praksis (hvilket det skal være), så kan du tage en pause fra dette, indtil du er bedre.


Din immunforstærkende praksis har ikke svigtet dig, hvis du bliver syg

At blive syg betyder ikke, at den praksis, du har indført for at styrke dit immunsystem, har slået fejl. Noget gled bare igennem nålerne – hvilket bare sker nogle gange. I det tilfælde, hvor du ikke har forsøgt at styrke dit immunsystem, er der en række ting, du kan gøre for at forbedre det, selvom du allerede er syg.


Kosttilskud kan hjælpe

Indtagelsen af ​​yderligere immunsystemtilskud såsom zink kan helt sikkert være en stor hjælp. På kort tid vil disse kosttilskud hjælpe med at opbygge dit immunsystem og mindske symptomerne på din sygdom og dens samlede varighed.


Få en masse hvile

Når du er syg, skal du sørge for at få så meget hvile som muligt. Forsøg ikke at presse dig selv, når du er syg. Det er meget bedre at lade dit immunsystem tage kontrollen og bearbejde sin magi uden at skulle kæmpe med noget andet.

Hvis dine venner inviterer dig til en vild aften i byen, så sørg for at afslå dette. Hvis du er vant til intens træning, skal du afholde dig fra disse, indtil du kommer dig. Bare få så meget søvn, som du kan derhjemme. Ved at gøre dette vil du fokusere dit immunsystem på at eliminere problemet, så du vil komme dig meget hurtigere.


Forbliv isoleret

Tænk på andre, når du er syg, og forbliv så isoleret som muligt, så du ikke spreder din sygdom til dem. Hvis du er i andres nærvær, så sørg for at dække din mund, når du hoster, og undgå at røre ved ting, som andre sandsynligvis vil røre ved.

Sørg for at holde dine hænder grundigt vaskede og hold al kontakt med andre nede på et absolut minimum. Det er meget vigtigt, at du bevarer et sundt immunforsvar, når du er syg.

Tænk på, hvor svært det er for dit immunsystem at bekæmpe den sygdom, du har. Ved at tage skridt til at styrke dit immunsystem, når du er syg, hjælper du det med at opnå en betydelig fordel i denne kamp. Dette vil resultere i, at du oplever mindre alvorlige symptomer og kommer dig meget hurtigere.

Kommentarer

Populære opslag